TX24

Osnovan je 2006. godine kao mali dobavljač korporativne odjeće. Od tada aktivno radi na svom “prvom dojmu” i izgledu. Bilo da se tiče kupnje, usavršavanja / personalizacije, čišćenja, higijene ili popravka vaše odjeće. Kod nas ćete pronaći sve na jednom mjestu.
Tijekom godina TX24 je također postao punopravni dobavljač opreme za pranje rublja i kuhinjske opreme. Naše partnerstvo s Nilfiskom i Elecoltrux Professional omogućilo nam je opskrbu širokom paletom strojeva. Ponosni smo što smo jedan od distributera Electrolux Professional u Europi.

Naša mreža vlastitih praonica širi se cijelom Europom. To nam daje priliku da našim kupcima ponudimo kompletnu uslugu pranja posteljine.

Radna odjeća i posteljina

Kada su u pitanju kuharske jakne, kuharske hlače, odjeća za hotele, restorane, mesnice, odjeća za njegu u staračkim / domovima za starije, košulje ili kombinezoni. Sve to možemo isporučiti.

TX24 je zastupnik renomiranih proizvođača industrijske odjeće kao što su Greiff, Santino, Planam i Chaud Devant. Vlastiti studio za štik i tiskarski studio mogu pružiti prilagođenu radnu odjeću sa štikom i / ili tiskom.

Zanima li vas posteljina, ručnici ili stolnjaci? Uvozimo i distribuiramo posteljinu iz različitih zemalja. Naša posteljina dolazi iz Italije. Perego Tessitura poznat je širom svijeta kao visokokvalitetni proizvod za stolno rublje.

Najam

Trebate li fleksibilnost i rasterećenje? Operativni najam TX24 idealno je rješenje za vas. Uvijek plaćate all-in cijenu. Poslije nema iznenađenja i dodatnog rizika.

Od perilice posuđa do konvektomata. Sve je moguće u operativnom najmu. Strojeve instaliraju i održavaju naši tehničari. Sve je uključeno u mjesečni najam.

Možemo instalirati kompletne praonice rublja i kuhinje. Svaku našu praonicu mi instaliramo i održavamo. Moguće je unajmiti i samo jedan stroj. Tvrtke poput frizera, pekara, mesara, restorana ili čak hotela mogu koristiti naše mogućnosti najma.

Praonica

Trebate li brze i kvalitetne usluge pranje rublja? Za hotele i restorane možemo isporučiti vrlo fleksibilno i konkurentno, uključujući održavanje kvalitete!

Pored posteljine, industrijsku odjeću možemo za vas oprati i industrijski. Naše praonice rublja imaju najnovije i najekonomičnije strojeve dostupne na tržištu.

Nemate mogućnosti ulaganja u posteljinu? Također iznajmljujemo cijeli paket za vaš hotel ili pansion, u ponudi imamo poplune od poliestera / pamuka s jastučnicama, vrlo šik izgleda, u raznim nijansama.

Back to Top