Dostava

 

Svaku narudžbu iznad 500,00 EUR bez PDV -a šalje TX24 besplatno. Svaku narudžbu ispod 500,00 € bez PDV-a TX24 naplaćuje 7,50 € bez PDV-a u troškovima isporuke. Za nestandardne narudžbe vrijede posebne cijene. Cijena dostave se uvijek  unaprijed dogovara sa kupcem.

Kupac je odgovoran za ispravan unos podataka u trenutku kupnje. Ako dostava krene krivo, zbog greške koju je napravio kupac, TX24 nije odgovoran za gubitak naručene robe.

TX24 će se potruditi isporučiti naručenu robu na adresu za isporuku u očekivanom roku isporuke. Ako ipak dođe do kašnjenja u isporuci, kupac će biti obaviješten što je prije moguće nakon slanja narudžbe. U tom slučaju kupac ima pravo raskinuti ugovor bez dodatnih troškova.

Ako kupac primi oštećen ili nepotpun proizvod, trebao bi se što prije obratiti korisničkoj službi TX24. To se može prijaviti putem e -pošte navedenoj na  web stranici.

Ako kupac vrati proizvod bez prethodnog kontaktiranja TX24, ne može zatražiti povrat troškova nastalih sa TX24.

Ako se narudžba izgubi u prijevozu ili ako kupac tvrdi da nije primio narudžbu (čak i ako je to vidljivo iz podataka za praćenje), s relevantnim prijevoznikom pokrenut će se istražni postupak. I kupac i TX24 moraju u potpunosti surađivati ​​s prijevoznikom.

Ako pošiljka još uvijek nije isporučena na adresu isporuke kupca 14 dana nakon datuma pošiljke, dužan je kontaktirati TX24 putem e-pošte u roku od 14 dana (tj. Najkasnije 28 dana nakon datuma otpreme).

Koliko će vremena trebati da primim svoju narudžbu?

Nizozemska – 5 do 10 radnih dana
Belgija – 5 do 8 radnih dana
Hrvatska – 14 radnih dana

Rokovi isporuke mogu ovisiti o zalihama različitih skladišta. Možete poslati upit putem e-pošte da provjerite koje su trenutne zalihe i koje je trenutno vrijeme isporuke.

Koliki su troškovi dostave?

TX24 naplaćuje 7,50 € bez PDV -a po narudžbi ispod 500,00 € bez PDV -a. Narudžbe iznad 500,00 EUR bez PDV -a šalju se besplatno.

U koje zemlje TX24 isporučuje robu?

TX24 isporučuje robu u Nizozemsku, Belgiju i Hrvatsku. Za ostale zemlje, članice EU postoji mogućnost isporuke. Izvan Europske Unije ne šaljemo pakete ili teret. Za više informacija pošaljite nam e -poruku.

Back to Top