hotel-3-768x512

Hoteli

Treba li vam brza usluga tijekom sezone zbog brojnih izmjena gostiju? Za hotele i pansione možemo isporučivati robu vrlo fleksibilno uz održavanje kvalitete!

Osim posteljine, možemo prati i ručnike iz kupaonice i krpe za čišćenje, na primjer. Nemate mogućnosti za ulaganje u posteljinu? Također iznajmljujemo cijeli paket za vaš hotel ili pansion, prekrasne poplune od poliestera / pamuka s jastučnicama, vrlo šik izgleda, u raznim mogućim nijansama. 

Restaurani

Pružamo stolno rublje za razne restorane u regiji: stolnjake, trkače i salvete. Salvete su uštirkane radi lijepog izgleda na stolu. Osim toga, u kuhinji ili baru možemo prati i pregače, kuharske jakne i hlače te kuhinjske krpe.

Također vam možemo pomoći pri kupnji novog stolnog rublja, zajedno ćemo raditi s vama kako bismo pronašli pravi izgled vašeg ugostiteljskog objekta. Ako ne želite ulaganje stolnog rublja, također ga je moguće unajmiti kod nas. 

tafellinnen-768x512
hotel-2-768x512

Najam rublja

Imamo pakete za jednokrevetne i bračne krevete. Popluni i jastučnice imaju takozvano zatvaranje hotela, tako lako i brzo za izradu i prikupljanje.

Osim toga, u svom asortimanu imamo i prostirke za kupaonice, kuhinjske krpe. Restoranske stoljnjake također iznajmljujemo i po restoranima. Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. 

Radna odjeća

Kuharskei jakne, kuharske hlače, zubarska odjeća, mesnice, odjeća za njegu u staračkim  domovima, košulje, kombinezoni.

Možemo čistiti i brinuti se za odjeću tvrtke za razne profesionalne grupe. Pomoću posebne opreme za prešanje košulja, jakni i hlača, odjeću možemo savršeno ispeglati nakon pranja.

Kuharske jakne i košulje mogu se isporučiti obješene ili složeme, a sve prema željama kupca.

bedrijfskleding-768x512
Back to Top