borduren2

Štik ili Print?

Izbor između štika ili printa često je jednostavan. Uvijek treba uzeti u obzir životni vijek i otpornost radne odjeće na pranje. Vez će gotovo uvijek trajati dulje od printa. Često vez traje i duže od radne odjeće.

Štik se ne može koristiti na tankim i elastičnim materijalima. U tim slučajevima štik bude nepravilno izvežen na radnoj odjeći. Zato je bolje na majice, polo majice i ostale tanke i elastične odjevne predmete stavljati amblem ili print.

Print

Njegovana radna odjeća je naravno vrlo važna za tvrtku, kako iz sigurnosnih, tako i iz reprezentativnih razloga. Uz to, zaposlenicima i poslodavcima postaje sve važnije da se mogu identificirati s tvrtkom u kojoj rade, takozvanim korporativnim identitetom.

Naši korporativni amblemi odjeće jesu i ostaju vrhunske kvalitete, čak i nakon čestog pranja. Naša tiskara ima vlastite nove strojeve. To nam omogućuje kontinuiranu isporuku iste kvalitete ispisa.

transfer
borduren

Štik

Studio za vez TX24 specijaliziran je za štikanje korporativne odjeće, radne odjeće i promotivne odjeće. Odlučili smo raditi isključivo s njemačkim proizvođačem strojeva za štik. Prema našem mišljenju, kvaliteta strojeva za štik ogleda se izgledu konačnog proizvoda.

Štik daje korporativnoj odjeći luksuzniji izgled od printanja. Uz to, štik je mnogo trajniji od printa. Možete biti sigurni da je štik otporan na bilo koju vrstu ili način pranja. 

Back to Top