ElectroluxLaundry

TX24 Leasing

Najam je najlakši oblik finasiranja strojeva. Uz standardni najam možete birati između dvije varijante. Operativni najam i financijski najam. Financijski najam znači da stroj konačnim plaćanjem postaje vaše vlasništvo. Od trenutka kada preuzmete stroj, odmah ste odgovorni za održavanje.

Uz operativni zakup, stroj se vraća tvrtki koja ga iznajmljuje nakon posljednjeg plaćanja. Imate potpuno rasterećenje u konstrukciji operativnog najma. Nema troškova održavanja, troškova instalacije, troškova financiranja ili troškova prijevoza. Sve je uključeno u najam. Ne riskirate u vezi s neočekivanim troškovima kao što su održavanje ili popravci.

TX24 zakup temelji se na operativnom najmu. Poboljšali smo proizvod jer ne zahtijevamo brojke i / ili procjene od vanjskih strana. Procjenu vrši jedan od naših predstavnika. 

Kupiti ili leasing?

To je najčešće postavljano pitanje. Svojim kupcima savjetujemo da daju u zakup imovinu koja uglavnom najčešće propada. Trebali biste razmisliti o perilicama posuđa s prednabijanjem, prolaznim perilicama posuđa i kombiniranim parnim pećnicama. To se uglavnom odnosi na operativnu imovinu tamo gdje postoje rotirajući dijelovi. Hladnjake, štednjake i friteze najbolje je kupiti. Ovi predmeti općenito traju duže od 5 godina.

Održavanje i popravci uglavnom su vrlo skupi. Ovi nepredviđeni troškovi u potpunosti su pokriveni najmom TX24. Uz održavanje i popravak, uključeni su i instalacija i transport. TX24 leasing daje vam priliku da bolje upravljate svojim finansijama. Nema neočekivanih troškova i nema velikih iznosa odjednom. 

ElectroluxKitchen
ElectroluxLaundry1

Electrolux Professional

TX24 iznajmljuje samo strojeve tvrtke Nilfisk i Electrolux Professional. Strojevi ovih proizvođača su energetski učinkoviti, pouzdani i brzi za popravak. Uz to su ergonomski, jednostavni za upotrebu i izdržljivi. To su uglavnom temeljne vrijednosti skandinavskih proizvođača.

Strojevi za pranje rublja uglavnom se koriste u profesionalnim praonicama rublja, hotelima i restoranima. Strojevi se iznajmljuju od 6 do 65 kg. Uzima se u obzir količina rublja i vrijeme u kojem ga treba oprati.

Mnogo je varijanti i opcija s kuhinjskim strojevima. Standardni kuhinjski strojevi nalaze se na našoj web stranici. Naravno, možemo isporučiti i rad po mjeri. Naš će vas predstavnik posjetiti i razgovarati o mogućnostima. 

Nilfisk Professional

Glavni proizvodi tvrtke Nilfisk su strojevi za čišćenje poda, usisavači i visokotlačni čistači. Čitav asortiman Nilfisk-a koji nudimo u zakup namijenjen je profesionalnom tržištu.

Daleko najviše stojeva za pranje podova je u najmu. Ovi su strojevi skupi za kupnju i skupi za održavanje. Strojevi za pranje podova dostupne su u modelima s potiskom i sjedalima. Vaš će izbor ovisiti uglavnom o površini poda.

Nilfiskove visokotlačni ćistaći izuzetno su kvalitetni. Nilfisk profesionalne visokotlačni čistaći ne mogu se usporediti s običnim visokotlačnim čistaćima. Životni vijek i snaga visokotlačnih čistača Nilfisk prilagođeni su svakodnevnoj upotrebi. Ove visokotlačne čistače vrlo su popularne na farmama. 

Nilfisk1
Back to Top